Lansering av kampanjen ” Trygg handel i Årjängs kommun”

Sommaren är här och med den kommer efterlängtade besökare till vår kommun. Den 1 juli, när Sverige och vår omvärld öppnar upp mer och mer, lanserar vi kampanjen ”Trygg Handel i Årjängs kommun”. Kampanjen är en del i ett större arbete för att välkomna besökare till vår kommun.

Trygg handel i Årjängs kommun
Giveaways i form av små sprayflaskor med handsprit kommer att finnas i butiker i Årjäng och Töcksfors. De ryms lätt i handväskan eller i skjort-, jack- och jeansfickan. Smidigt att ha med sig och vårt sätt att bidra till en ökad trygghet.

Facebook kampanj
Redan i maj började vi med en digital svemesterkampanj i området Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla kommun. Ett område där vi har bra möjligheter att attrahera fler besökare till vår kommun. Vi lyfter bland annat fram våra fantastiska möjligheter till ett aktivt friluftsliv. 1000 sjöar och en kanal, mer än 300 km vandringsleder, en golfbana i sjönära läge och fina möjligheter för cykling är några av budskapen.

Norge
När gränsen öppnade, om än med vissa restriktioner, startade vi en Facebook kampanj där vi marknadsför trygg shopping och aktiviteter. I takt med att restriktionerna lättnar utökar vi åldersgrupperna och anpassar budskapen.

Nordmarkens Näringsliv och Årjängs kommun har gemensamt bidragit till denna satsning.