Puls på näringslivet

Vill du vara med och påverka näringslivsklimatet i Årjängs kommun, få bollplank och nya idéer?

Vi ordnar regelbundet mötesplatser i form av intressanta frukostmöten, after work, mässor, utbildningar inom olika områden och workshops.

Här ser du vad som är på gång just nu

 

Företagsutveckling

Genom att arbeta tillsammans i olika nätverk lär vi oss från varandra och kan direkt använda kunskaperna direkt i praktiken. Med samordning finns pengar och tid att tjäna + att det ger en kick i jobbet. Några exempel på just nu aktiva nätverk är Sälj & Marknad, Inköp, MPS Materialplaneringsstyrning och Sign-Up skylt & design. Nätverken är levande och nya områden skapas utifrån medlemmarnas önskemål och behov. Föreningen arbetar med kordinering och samordning. Vi vill gärna ha feedback om fler – välkommen att ta kontakt.

Arbetsområden

Vi arbetar inom alla branscher. Idag finns flera egna branschorganisationer inom NN:

På gång är är tex besöksnäring, åkerinäring och skogsföretagare.

Låna kontor för jobb och möten i Oslo

Nu finns det en gratis mötesplats i Oslo på Karl Johans gate 5 för företag i Arvika, Eda och Årjäng. För det är just i sammarbete med Westra Wermlands Sparbank som dessa tre kommuner öppnar upp denna fantastiska möjlighet. För mer information och bokning hänvisar vi till Westra Wermlands Sparbank.

Samarbete med media

Vi vill gärna att våra medlemmar syns i media och vi deltar aktivt med till exempel Näringslivsnytt, som är ett nyhetsbrev om positiva nyheter som händer hos företagen. Den skickas regelbundet ut till alla företag i Årjängs kommun samt värmländsk media.

Arena

Nordmarkens Näringslivs egen tidning som är till för att lyfta företagen.

Länkar

 

Ladda ner kartan

arjang-oslo-karlstad-rund-200
Rund, 1000 x 1000 px, PNG
Rund, 600 x 600 px, PNG
Rund, 400 x 400 px, PNG
Rund, 200 x 200 px, PNG

arjangs-kommun-norge-e18-stockholm-600x190
Avlång, 1000 x 317 px, PNG
Avlång, 800 x 254 px, PNG
Avlång, 600 x 190 px, PNG

Företagens röst i kommunen

Nordmarkens Näringsliv är en opolitisk och oberoende förening bestående av aktiva företagare verksamma i Årjängs kommun.

Vi jobbar gärna med kommunen i gemensamma aktiviteter men är också en påtryckare i frågor som är viktiga för medlemmarna som t.ex upphandling.

Är det något du vill att vi ska ta tag i? Berätta för oss.

Jag vill...

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)